Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

AJÁNLATKÉRÉS

REFERENCIÁK

 
Fedés működése

A medencefedés működése, mozgatása


  A Magic Pool a kellemetlen időjárási körülmények kiküszöbölésére medencéjéhez, jakuzzija illetve masszázsmedencéje kihasználhatóságának növeléséhez a polikarbonát medencefedést ajánlja, mint minden szempontból tökéletes védelmet nyújtó megoldást.

De hogyan működik maga a medencefedés?

Ahhoz, hogy tavasszal már az első napos óráktól élvezhesse a medencéje adta lehetőségeket valamint a medencefedés alatti kellemes meleget, de ne kelljen fél napot a medencefedés összeszerelésével tölteni, a fedés 1 személy közreműködésével a sínen elmozdítható, összetolható. A sínpálya viszonylag alacsony, alig másfél centiméteres magasságú, modulárisan hézagmentesre építhető és kettő, három, négy, öt vagy hat pályából áll.
A könnyű elemekből, vagyis szegmensekből készült medencefedésbe akár elektromos mozgatórendszer is beépíthető, melynek használatával az emberi erő, teljességgel nélkülözhető. Elkerülendő a baleseteket, csúszásmentes, kényelmes felülettel készül. Az elemek profiljai ráadásul öntisztulók, így a takarításukat nyugodtan az esőre bízhatja.


 Tekintse meg referenciáinkat >>>


Medencefedés polikarbonát üvegezéssel, lekerekített profilokkal


Miként a kerti medencék építését is egyedi igények szerint készítik el, úgy a medencék fedésénél is kiemelten fontos az egyedi profiltervezés. A Magic Pool a polikarbonát medencefedéshez mindenhol kerekített alumínium profilokat használ, amelyek stabilak és biztonságosak, mindamellett, hogy az egyes szegmensek rögzítése a minél kényelmesebb használat érdekében rejtettek, automatikusak.
A polikarbonát profilok speciális kialakításnak köszönhetően a medence befedése könnyedséggel elvégezhető, ugyanakkor a privát medencefedés illetéktelen megbontásának elkerülése érdekében medencéjének fedését akár kulcsra zárható profilváltozattal is elkészítjük Önnek.

Könnyen mozgatható, tartós medencefedés


A medencefedés felhasznált anyagai időtállóak és rozsdamentesek, a könnyen mozgatható elemek duplán csapágyazott kerekeken gördülnek, felépített oldali- vagy végfali ajtókkal. A kiváló élettartammal rendelkező polikarbonát medencefedés ideális választás, mert víztiszta, erős, könnyű műanyag, ami esztétikus és funkcionális egyszerre. A csekély súlya miatt könnyedén beüzemelhető, és mégis nagyszerűen ellenáll a mechanikai behatásoknak és a környezeti terhelésnek.

Medencefedés ajánlatkérés, helyszíni felméréssel


Függetlenítse magát az időjárás viszontagságaitól egy állandó védelmet nyújtó medencefedéssel, hogy ne kelljen mindig sóhajtozva számolgatnia a fürdőzésre alkalmas időig hátra levő napokat. A medencefedés maximálisan az Ön igényeit szolgálja télen-nyáron, szeles időben és napsütésben egyaránt.


Nálunk az ingyenes helyszíni felmérés mellett most az árajánlat kérése sem kerül Önnek semmibe. Kérje árajánlatunkat még ma, hogy mielőbb gondtalanul élvezhesse fedett kerti medencéjét.


 Hívja most: +36 30 937 72 67
vagy írjon
ajánlatkérésünkre 

Fedés üvegezése

 


Magic Pool Uszodatechnika Kft. 


MedencefedésAjánlatkérésKapcsolatGYIKAdatvédelemÁszfOldaltérkép